Voleybol Efeler Ligi’nin 8.hafta karşılaşmasında Maliye Piyango, İkbal Afyon Belediye Yüntaş’ı 3-0 mağlup etti
Afyon Voleybol takımımız bu haftada istediği sonucu alamadı.
Karşılaşma TVF Başkent Salonunda oynandı. Maçı Koray Yılmazgil, Erhan Alparslan hakemi yönetti
Maliye Piyango: Osman Cagat Durmaz, Seganov, Bruno, Sercan Yüksel Bıdak, Wendt, Halil İbrahim Yücel (Deniz İvgen, Murat Tokgöz, Kolev)
İkbal Afyon Belediye Yüntaş: Ekrem Can Çiçekoğlu, Stankovic, Muhammed Ertuğrul, Klapwijk, Smith, Burak Hascan (Çağatay Durmuş, Beytullah Hatipoğlu, Fatih Cihan, Gökhan Çatal, Tunç Ayhan, Mehmet Hacıoğlu)
Setler: 25-22, 25-17, 25-20
Karşılaşma süresi Süre: 80 dakika (26, 28, 26)
afyonsporluyuz.com, Afyonkarahisar sporunun nabzını tutan, özellikle Afyonspor ile ilgili en güncel haberleri, maç sonuçlarını, puan durumlarını, transfer gelişmelerini ve özel analizleri okuyucularına sunan spor haber sitesidir. Afyonspor başta olmak üzere yerel ve ulusal spor dünyasındaki tüm gelişmeleri tarafsız, hızlı ve doğru şekilde takip edebilirsiniz.
Yorum Yap