Son Dakika:

Gelenek devam ediyor TFF Süper Lig yayın hakları anlaşmasını beIN SPORTS ile 2 yıllığına yeniledi – Spor

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Gelenek devam ediyor TFF Süper Lig yayın hakları anlaşmasını beIN SPORTS ile 2 yıllığına yeniledi – Spor

[ad_1]

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, Süper Lig naklen yayın haklarını 2 yıllığına aldı. Yurt içi ve yurt dışı Süper Lig ve TFF 1. Lig hakları 2023-2024 sezonunun sonuna kadar beIN SPORTS’a verildi. Türk futbolunun yayın geleneği devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye’nin önde gelen dijital platformu Digiturk, Türkiye Süper Lig ve TFF 1. Lig’in iki sezon daha yalnızca beIN SPORTS’ta yayınlanmasını sağlayacak yeni bir yayın hakları anlaşması üzerinde anlaştılar.
 
Süper Lig ve TFF 1. Lig’in yurt içi ve yurt dışı yayın haklarını içeren anlaşma, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarını kapsıyor. Digiturk, amiral gemisi olan spor kanalı beIN SPORTS ile birlikte Türk futbolunun 21 yılı aşkın süredir en büyük yatırımcısı konumunda bulunuyor. beIN SPORTS’un uluslararası ağı sayesinde Türk futbolu şu anda dünya çapında 105’ten fazla ülkede yayınlanıyor.
 beIN MEDIA GROUP ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly, “Süper Lig ve TFF 1. Lig’in hem Türkiye’deki hem de yurt dışındaki resmi yayıncısı olarak TFF ile iş birliğimizi iki yıl daha uzatmaktan memnuniyet duyuyoruz. Türk futbolunun en önemli ve en uzun süreli yatırımcısı olarak, futbolseverlerin takımlarını izlerken en iyi deneyimi yaşamaları için en gelişmiş teknolojileri ve platformları kullanarak yenilikçi ve kaliteli yayın sunmaya devam edeceğiz. Ayrıca TFF’nin güvenilir iş ortağı olarak Türk futbolunun tüm dünyada bilinirliğini artırmaya devam edeceğiz. Süper Lig ve TFF 1. Lig, kaliteli eğlence içeriklerimizin yanı sıra İngiltere Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1 ve diğer birçok futbol ve spor haklarını içeren zengin portföyümüzü tamamlıyor. Türk spor, eğlence ve medya sektörünün her yıl büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ise “Süper Lig ve TFF 1. Lig’in Türkiye’deki resmi yayıncısı ve uluslararası ortağımız beIN SPORTS ve Digiturk ile iş birliğimizi iki yıllığına yenilemekten mutluluk duyuyoruz. Digiturk, yirmi yılı aşkın süredir, ürünümüze büyük yatırım yapan ve kaliteli yayıncılığa önem veren güvenilir bir ortağımız olmuştur. Küresel spor endüstrisine baktığımızda, beIN MEDIA GROUP’tan daha deneyimli bir medya kuruluşu olduğunu söyleyemeyiz. Türk futbolunda da yine beIN’den daha büyük bir yatırımcı bulunmuyor. beIN ile ortaklığımızın 2024’e kadar devam edecek olmasından memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.
: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler
Afyonkarahisarlı Güreşçiler Karaadilli’de Parladı
Afyonkarahisarlı Güreşçiler Karaadilli’de Parladı
GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Açılışı Gerçekleşti
GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Açılışı Gerçekleşti
Beşiktaş’ın 2026-2027 Sezonu Tüpraş Stadyumu Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor
Beşiktaş’ın 2026-2027 Sezonu Tüpraş Stadyumu Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor
Genç Güreşçiler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
Genç Güreşçiler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
Genç Güreşçiler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
Genç Güreşçiler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
Afyonkarahisar Karatecileri Türkiye Premier Lig’de Başarıya Ulaştı
Afyonkarahisar Karatecileri Türkiye Premier Lig’de Başarıya Ulaştı
Afyonspor Taraftar Platformu
Afyonsporluyuz

afyonsporluyuz.com, Afyonkarahisar sporunun nabzını tutan, özellikle Afyonspor ile ilgili en güncel haberleri, maç sonuçlarını, puan durumlarını, transfer gelişmelerini ve özel analizleri okuyucularına sunan spor haber sitesidir. Afyonspor başta olmak üzere yerel ve ulusal spor dünyasındaki tüm gelişmeleri tarafsız, hızlı ve doğru şekilde takip edebilirsiniz.

2018 © Tüm hakları saklıdır. Afyonsporluyuz - Taraftar Platformu