Son Dakika:

Denizli’de 23 Nisan etkinlikleri miniklerle artık hayata geçiyor

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Denizli’de 23 Nisan etkinlikleri miniklerle artık hayata geçiyor

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, Bale ve ZumbaKids yıl sonu gösterisiyle başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tesirnlikleri, Bale ve ZumbaKids yıl sonu gösterisiyle harekete geçti. Renkli ve coşku dolu anlara sahne olan gecede minik yetenekler performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Başkan Çavuşoğlu, gösteri boyunca çocukların heyecanına ortak gerçekleşti.

DENİZLİ – Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladığı tesirnlik takvimine, Bale ve ZumbaKids yıl sonu gösterisiyle start verdi. 26 Nisan’a kadar sürecek kutlamalar; konserler, tiyatro gösterimleri ve çocuk şenlikleriyle kent genelinde devam edecek.

Konuyla İlgili Önemli Detaylar

SAHNE MİNİKLERİN, GURUR DENİZLİ’NİN.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen stratejia, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi Nilgün Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Veysel Danacıoğlu ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Öne Çıkan Açıklamalar

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan spor kurslarında eğitim alan çocukların sahnelediği Bale ve ZumbaKids gösterisi, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Rengarenk kostümleri ve yükselen enerjileriyle sahne alan minikler, salonu dgerçekleştiran yüzlerce vatandaşa görsel bir şölen takdim etti. Bale zarafeti ile Zumba’nın ritmini bir araya geldiran performanslar, 23 Nisan coşkusunu dorukye taşıdı.

Sürecin Bundan Sonraki Seyri

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZIN SANATLA BÜYÜMESİ EvvelLİĞİMİZ”.

Planda konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, tesirnliğe katkı sunan herkese teşekkür ederek, 23 Nisan’ın kent genelinde dolu dolu kutlanacağını altını çizdi. Başkan Çavuşoğlu, “Milli egemenliğimizin simgesi olan 23 Nisan’ı, çocuklarımıza yakışır bir coşkuyla kutlamak için yola çıktık.

Bugün sahnede izlediğimiz performans, çocuklarımıza imkân verildiğinde neleri başarabileceklerinin en somut göstergesidir. Eğitmenlerimize, çocuklarını sanatla bir araya geldiran ailelerimize ve sahnede büyük bir özgüvenle yer alan tüm evlatlarımıza teşekkür ediyorum. Denizli, çocuklarımızın gülümsemesiyle daha da güzelleşecek” söyledi.

Gelişmelerin yakından takip edileceği belirtiliyor.

Benzer Haberler
Galatasaray Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Canlı Yayında
Galatasaray Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Canlı Yayında
Özgür Özel, Bursa’da tutuklu bulunan Bozbey’i bir araya geldi
Özgür Özel, Bursa’da tutuklu bulunan Bozbey’i bir araya geldi
İYİ Parti Bursa’dan ekonomiye ‘Özel’ eleştiri
İYİ Parti Bursa’dan ekonomiye ‘Özel’ eleştiri
Bursa Nilüfer’de geleceğin başkanları idarede
Bursa Nilüfer’de geleceğin başkanları idarede
Mersin’de sosyal katkı ağı büyüyor
Mersin’de sosyal katkı ağı büyüyor
Kayseri Kocasinan Belediyesi çocuklara emanet!
Kayseri Kocasinan Belediyesi çocuklara emanet!
Afyonspor Taraftar Platformu
Afyonsporluyuz

afyonsporluyuz.com, Afyonkarahisar sporunun nabzını tutan, özellikle Afyonspor ile ilgili en güncel haberleri, maç sonuçlarını, puan durumlarını, transfer gelişmelerini ve özel analizleri okuyucularına sunan spor haber sitesidir. Afyonspor başta olmak üzere yerel ve ulusal spor dünyasındaki tüm gelişmeleri tarafsız, hızlı ve doğru şekilde takip edebilirsiniz.

2018 © Tüm hakları saklıdır. Afyonsporluyuz - Taraftar Platformu