[ad_1]
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, törende yaptığı konuşmada okçuluğun gençler üzerindeki olumlu etkilerine değindi. “Burada gençlerimizin okçulukta gösterdiği azim ve başarı bizi gururlandırdı. Okçuluk sadece fiziksel bir spor değil, aynı zamanda zihinsel disiplin gerektiren bir branş. Her atış, doğru nefes almayı, odaklanmayı ve strateji kurmayı gerektirir. Gençlerimizin bu spora ilgisinin artması için çalışmalarımız sürecek” dedi.
Yarışmalarda dereceye giren sporcular, madalya ve kupalarını protokol üyelerinin elinden aldı. Törende emeği geçen antrenörlere ve ailelere de teşekkür edildi.Organizasyon, genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlamanın yanı sıra okçuluk sporunun yaygınlaşmasına da destek oldu. Katılımcılar, gelecek yıllarda daha büyük turnuvalara hazırlanacaklarını belirtti.
[ad_2]
Afyonspor Haber
afyonsporluyuz.com, Afyonkarahisar sporunun nabzını tutan, özellikle Afyonspor ile ilgili en güncel haberleri, maç sonuçlarını, puan durumlarını, transfer gelişmelerini ve özel analizleri okuyucularına sunan spor haber sitesidir. Afyonspor başta olmak üzere yerel ve ulusal spor dünyasındaki tüm gelişmeleri tarafsız, hızlı ve doğru şekilde takip edebilirsiniz.